Verkeersschadeverzekering voor werknemers is cruciaal voor het waarborgen van de veiligheid van je werknemers tijdens zakelijke reizen en woon werkverkeer. Door onze samenwerking met vooraanstaande verzekeraars, bieden we niet alleen essentiële bescherming op de weg maar ook professioneel advies. We helpen je met het vinden van polissen die naadloos aansluiten bij de specifieke behoeften van jouw bedrijf

Wat verzekerd een WEGAM?

De verkeerschadeverzekering voor werknemers / WEGAM-verzekering dekt zowel letselschade als materiële schade die werknemers kunnen oplopen bij verkeersongevallen tijdens werktijd. Dit omvat ongevallen met zowel bedrijfsvoertuigen als persoonlijke voertuigen gebruikt voor werkdoeleinden, wereldwijd.

Ondernemers in de straat in Houten

Nee, maar zeer aanbevolen voor de bescherming van zowel werknemers als het bedrijf.

De verzekering biedt een vergoeding voor zowel lichamelijke als materiële schade volgens de voorwaarden van de gekozen dekking.

Ja, de verkeersschadeverzekering biedt flexibele opties voor het meeverzekeren van deze groepen.

Dit proces, bekend als de increase-decrease regeling, biedt je de mogelijkheid om je verzekerde som tot 30% aan te passen op basis van omzetveranderingen. Als je meer omzet draait, en daardoor het risico op hogere financiële verliezen bij bedrijfsstilstand toeneemt, ben je automatisch tot 30% extra gedekt zonder dat je direct meer premie betaalt. Dit zorgt voor een financiële buffer en zekerheid dat je adequaat verzekerd blijft, zelfs als je bedrijf groeit

Met een verkeersschadeverzekering bescherm je jouw werknemers tegen eventuele verkeersongevallen tijdens werktijd en woon/werkverkeer.

Belang en relevantie van verkeersschade-verzekering

Een verkeersschadeverzekering voor werknemers benadrukt jouw toewijding aan goed werkgeverschap door een veilige werkomgeving en een financieel vangnet bij ongevallen te bieden. Dit verhoogt niet alleen de loyaliteit en het welzijn van je team maar is ook cruciaal voor elk bedrijf met werknemers op de weg, van woon-werkverkeer tot zakelijke reizen. Zo combineert het bescherming op maat met de versterking van je bedrijfsimago.

Daarnaast adviseren wij:

Bij Groots Verzekerd begrijpen we dat een volledige bedrijfsschadeverzekering verder gaat dan standaard dekkingen. Het is de totale bescherming van je onderneming die telt. Ons advies strekt zich uit over essentiële kernverzekeringen én het belang van aanvullende polissen, zoals de verkeersschadeverzekering voor werknemers (WEGAM). Zo zorgen we ervoor dat jouw bedrijf optimaal beschermd is tegen diverse risico’s.

  • Ongevallenverzekering: Biedt dekking bij letsel of overlijden door een ongeval, voor zowel jou als je werknemers.

  • Rechtsbijstandsverzekering: Voorziet in juridische bijstand bij geschillen gerelateerd aan je bedrijfsvoering.

Advies op maat

Precies Passend Verzekerd voor verkeersschade-verzekeringen

Onze samenwerking met toonaangevende verzekeraars zoals a.s.r., Nationale Nederlanden, de Goudse, Klaverblad, en SureBusiness maakt het ons mogelijk om een uitgebreid portfolio van verkeersschadeverzekeringen te bieden. Deze relaties verzekeren dat we specifiek op jouw onderneming afgestemde verzekeringsoplossingen kunnen samenstellen, met voorwaarden die optimale bescherming bieden tegen verkeersgerelateerde risico’s.

Onze partners

ARAG is een partner van Groots Verzekerd
a.s.r. is een partner van Groots Verzekerd
De Goudse Verzekeringen is een partner van Groots Verzekerd
Klaverblad Verzekeringen is een partner van Groots Verzekerd
Nationale Nederlanden is een partner van Groots Verzekerd
Turien & Co Assuradeuren is een partner van Groots Verzekerd
SureBusiness is een partner van Groots Verzekerd