Bloemen in het kantoor van Groots Verzekerd
Groots Verzekerd is gevestigd in Houten
De verzekeringsadviseurs van Groots Verzekerd hard aan het werk

Al meer dan 25 jaar zijn we een verzekeringskantoor en tussenpersoon in Houten waar je niet alleen voor advies, maar ook altijd voor gewoon een praatje welkom bent. Wij zijn trots op ons vak én onze relaties. De passie voor verzekeringen stroomt door de aderen van onze familie. Waar deze passie vandaan komt? Wij nemen je mee in onze rijke geschiedenis!

2023

Van Wiggen en de Groot wordt Groots Verzekerd

Het team van Groots Verzekerd

De naam van Wiggen & de Groot paste niet meer zoals voorheen. Daarom hebben we Groots nieuws, het is tijd voor een nieuwe naam. Bij Groots Verzekerd zorgen we niet alleen dat je goed verzekerd bent, maar ben je ook verzekerd van passend advies. Want door een oprechte relatie op te bouwen met onze relaties en de markt door en door te kennen, weten we als geen ander wat jij nodig hebt.

2020

25 jaar Van Wiggen en de Groot!

Hoera, 25 jaar van Wiggen & de Groot. Met onze Utrechtse nuchterheid zijn wij er als onafhankelijk financieel advieskantoor in Houten al 25 jaar voor iedereen. En dan bedoelen we ook écht iedereen. Van particulier tot ondernemer, bij ons kan iedereen terecht met vragen over verzekeringen, hypotheken, financiële situaties of pensioenen.

2020

Afscheid Hans de Groot

Hans de Groot, oprichter van Van Wiggen en de Groot

2020 was een dubbel jaar. We vierden niet alleen ons 25-jarig bestaan, maar namen ook afscheid van onze geliefde vader / compagnon Hans de Groot. In de geest van zijn vader bouwt Thomas samen met Yvonne Corsten aan het bedrijf. Met passie, kennis en oprechte interesse, want zo doet onze familie dat.

2010

Waardevolle relaties in Houten

Groots Verzekerd is gevestigd in Houten, op steenworp afstand van het oude centrum

Door de jaren heen hebben we waardevolle relaties opgebouwd en weten mensen uit Houten en omgeving ons goed te vinden als betrouwbaar tussenpersoon. We onderscheiden ons van anderen. Hoe we dit doen? Bij ons krijg je altijd antwoord in heldere taal, want we begrijpen dat de verzekeringswereld soms best ingewikkeld is. Wij sturen je nooit van het kastje naar de muur.

2000

Gerard en Henny van Wiggen met pensioen

Gerard en Henny van Wiggen besluiten te gaan genieten van hun welverdiende pensioen. In Gerard zijn geval betekent dat veel uren doorbrengen op de tennisbaan én veel praten. Samen bouwen Hans de Groot en Yvonne Corsten verder aan van Wiggen & de Groot, want de naam blijft bestaan.

1997

Van Wiggen en de Groot betrekt een nieuw pand in Houten

Het interieur van het kantoor van Groots Verzekerd in Houten

Van Wiggen & de Groot groeit door en daarmee is het tijd voor een nieuw kantoorpand. In april 1997 is het zover, we krijgen de sleutels van ons huidige kantoorpand in Houten. Daarmee komt er een einde aan het tijdperk van ons verzekeringskantoor in de garage waar wij destijds werkten.

1995

Van Wiggen en de Groot wordt opgericht

Groots Verzekerd bord aan de wand

In dit jaar werd van Wiggen & de Groot geboren. Gerard van Wiggen en Hans de Groot kennen elkaar uit de tenniswereld. Er werd een portefeuille aangekocht van dhr.Witkamp en met de samenvoeging van de portefeuilles ontstond van Wiggen & de Groot. De garage werd omgebouwd tot kantoor, waar Yvonne, Hans, Gerard en Henny hun krachten bundelden.

“Wij geloven dat passend verzekeren begint bij oprechte interesse.”

Onze specialisten

Thomas de Groot, verzekeringsspecialist en eigenaar Groots Verzekerd

Thomas de Groot
Relatiebeheer

Iemand met zoveel passie en enthousiasme voor zijn relaties als Thomas zie je niet vaak. Hij is gedreven, recht voor zijn raap en vastbesloten om ervoor te zorgen dat jij passend verzekerd bent. Of zoals Thomas liever zegt: Groots Verzekerd.

Yvonne Corsten, verzekeringsspecialist en eigenaar Groots Verzekerd

Yvonne Corsten
Adviseur hypotheken / verzekeringen

Yvonne doet altijd nét dat beetje extra voor haar relaties. Dat doet ze als meest ervaren adviseur inmiddels al meer dan 25 jaar. Ze gaat voor je door het vuur. Geloof ons, of Yvonne nou je verzekering afsluit of je schade afhandelt, bij haar ben je altijd in goede handen.

Sabrina, adviseur verzekeringen bij Groots Verzekerd

Sabrina
Adviseur verzekeringen

Sabrina is sinds 2022 bij ons werkzaam en wij kunnen niet meer zonder haar. Bij Sabrina kan je altijd terecht voor goed advies. Ze is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de verzekeringsbranche. En daar doe jij je voordeel mee!

Onze partners

ARAG is een partner van Groots Verzekerd
Ansvaridea
a.s.r. is een partner van Groots Verzekerd
De Goudse Verzekeringen is een partner van Groots Verzekerd
Klaverblad Verzekeringen is een partner van Groots Verzekerd
Nationale Nederlanden is een partner van Groots Verzekerd
NH1816 is een partner van Groots Verzekerd
Risk is een partner van Groots Verzekerd
TAF is een partner van Groots Verzekerd
Turien & Co Assuradeuren is een partner van Groots Verzekerd

Hoe ben jij verzekerd?

Laten we samen naar je situatie kijken, dat scheelt geld en onnodig risico!