In de zakelijke wereld zijn juridische conflicten een realiteit waarmee elke ondernemer te maken kan krijgen. Deze conflicten kunnen aanzienlijke financiële en emotionele lasten veroorzaken. Als onafhankelijk adviseur is onze missie jou te ondersteunen bij het vinden van de rechtsbijstandverzekering die naadloos aansluit bij jouw bedrijfsbehoeften. Ons doel is het waarborgen van jouw belangen en het verzekeren dat je onderneming zonder juridische zorgen vooruit kan.

Het belang van een rechtsbijstandverzekering

Juridische geschillen, variërend van contractuele onenigheden tot ongevallen in het verkeer of personeelsconflicten, kunnen onverwachts opduiken en leiden tot aanzienlijke kosten. Een adequate rechtsbijstandverzekering biedt financiële bescherming tegen deze risico’s, zodat je je volledig op je bedrijfsvoering kunt concentreren met de zekerheid dat je juridisch gedekt bent.

Met rechtsbijstand ben je als ondernemer verzekerd van hulp bij een juridisch zakelijk conflict op basis van jouw behoeften.

Het is raadzaam om een rechtsbijstandverzekering af te sluiten zodra je een onderneming start. Dit biedt bescherming vanaf de beginfase, waardoor je bij eventuele geschillen direct kunt rekenen op juridische ondersteuning.

Deze verzekering geeft toegang tot experts in specifieke rechtsgebieden, wat kosteneffectiever kan zijn dan het inschakelen van externe advocaten voor elk uniek juridisch probleem.

Ja, er zijn uitzonderingen en uitsluitingen, zoals geschillen die al aanwezig waren vóór het afsluiten van de verzekering, opzettelijk veroorzaakte geschillen, en soms specifieke branches of beroepen. Wij attenderen op dergelijke situaties.

De meeste rechtsbijstandverzekeringen dekken juridische kosten, inclusief advies, proceskosten en de kosten van externe advocaten, tot een bepaald maximum.

Zakelijke verzekeringen. De zaak goed verzekerd.

Het belang van een rechtsbijstand-verzekering

Juridische geschillen, variërend van contractuele onenigheden tot ongevallen in het verkeer of personeelsconflicten, kunnen onverwachts opduiken en leiden tot aanzienlijke kosten. Een adequate rechtsbijstandverzekering biedt financiële bescherming tegen deze risico’s, zodat je je volledig op je bedrijfsvoering kunt concentreren met de zekerheid dat je juridisch gedekt bent.

Rechtsbijstand precies passend

Geen ondernemingen is hetzelfde, waardoor de behoefte aan een gepersonaliseerde benadering vooropstaat. Door gebruik te maken van flexibele verzekering oplossingen, kun je een dekking samenstellen die perfect aansluit bij de specifieke activiteiten en risico’s van jouw onderneming. Of het nu gaat om aspecten gerelateerd aan verkeer, bedrijfsvoering, inkoop, of verkoop, je bepaalt zelf welke risico’s je verzekert, zodat je nooit te veel betaalt.

  • Bedrijfsvoering & Incasso: Cruciaal voor het beheersen van contractuele disputen en het ondersteunen bij incassoprocedures.

  • Letsel & Verkeer: Biedt ondersteuning bij letselschadeclaims, ongeacht het vervoersmiddel.

  • Personeel: Assisteert bij geschillen over arbeidsrelaties, inclusief ontslagprocedures en contractuele verschillen.

  • Klanten & Leveranciers: Onmisbaar bij het oplossen van financiële disputen of kwesties omtrent wanprestatie.

  • Bedrijfspand: Biedt juridische bijstand bij conflicten over huur, aankoop, of bestemmingswijzigingen van bedrijfspanden.

Advies op maat

Precies Passend Verzekerd voor rechtsbijstand

Door onze nauwe samenwerking met vooraanstaande verzekeraars zoals ARAG, a.s.r., De Goudse, Klaverblad, en Nationale Nederlanden, kunnen we je als ondernemer een breed scala aan rechtsbijstandverzekeringen aanbieden. Deze samenwerkingsverbanden maken het mogelijk om verzekeringspakketten samen te stellen die nauwkeurig zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw bedrijf, waarbij we zorgen voor optimale dekking onder de beste voorwaarden.

Onze partners

ARAG is een partner van Groots Verzekerd
a.s.r. is een partner van Groots Verzekerd
De Goudse Verzekeringen is een partner van Groots Verzekerd
Klaverblad Verzekeringen is een partner van Groots Verzekerd
Nationale Nederlanden is een partner van Groots Verzekerd
Turien & Co Assuradeuren is een partner van Groots Verzekerd
SureBusiness is een partner van Groots Verzekerd