Een inventarisverzekering beschermt bedrijfsmiddelen en handelsvoorraad tegen schade door onvoorziene gebeurtenissen zoals brand, diefstal, en waterschade. Deze essentiële verzekering zorgt dat je snel weer operationeel bent, waarbij ook schade aan medewerkers’ eigendommen gedekt is. Ideaal voor ondernemers die afhankelijk zijn van hun inventaris en goederen voor bedrijfsvoering.

Welke dekking biedt een inventaris- en goederenverzekering?

De inventaris- en goederenverzekering biedt dekking voor schade aan zowel de inventaris als aan de materialen die essentieel zijn voor je productieprocessen. Onder inventaris vallen alle middelen die noodzakelijk zijn voor het uitoefenen van je bedrijfsactiviteiten, terwijl goederen verwijzen naar de basis- en hulpstoffen die nodig zijn voor het vervaardigen van je producten.

  • Inventaris

  • Voorraden

  • Geld

  • Electronica

  • Eigenaars/Huurdersbelang

  • Andere zaken

Als ondernemer komt er meer kijken bij het aanvragen van een hypotheek.
Niet alleen je voertuig zelf, maar ook de goederen die je vervoert zijn vaak van grote waarde. Met een eigen vervoerverzekering verzeker je de spullen in je bedrijfswagen.

Welke risico’s vallen niet onder een inventaris- en goederenverzekering?

Typische uitsluitingen omvatten schade tijdens

  • Transport

  • Natuurrampen

  • Overstroming

  • *cyberaanvallen

Hoe helpt Groots Verzekerd?

Wij houden contact met onze zakelijke relaties door minimaal één keer per jaar een preventie-inspectie uit te voeren en de polismap up-to-date te houden.

Bij schade staan we direct klaar om je te ondersteunen en het proces van schadeclaims zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Wij onderscheiden ons door persoonlijke betrokkenheid bij preventie-inspecties, wat verzekert dat je bedrijfsrisico’s nauwkeurig worden geïdentificeerd en beoordeeld.

Onze kracht ligt in het bieden van onafhankelijk, op maat gemaakt advies. Dit betekent dat we altijd de beste oplossing voor jouw unieke situatie zoeken, vrij van de beperkingen die komen kijken bij het adviseren vanuit een enkele verzekeraar.

Hoe ben jij verzekerd?

Laten we samen naar je situatie kijken, dat scheelt geld en onnodig risico!

Onze partners

ARAG is een partner van Groots Verzekerd
a.s.r. is een partner van Groots Verzekerd
De Goudse Verzekeringen is een partner van Groots Verzekerd
Klaverblad Verzekeringen is een partner van Groots Verzekerd
Nationale Nederlanden is een partner van Groots Verzekerd
Turien & Co Assuradeuren is een partner van Groots Verzekerd
SureBusiness is een partner van Groots Verzekerd