In de bouwsector is een solide basis essentieel, niet alleen in fysieke zin, maar ook in termen van risicobescherming. De CAR Bouw- en Montageverzekering speelt hierin een cruciale rol. Groots Verzekerd biedt gespecialiseerd advies om ervoor te zorgen dat jouw projecten van begin tot eind beschermd zijn, waardoor je de zekerheid krijgt die nodig is in de dynamische bouwwereld.

Wat verzekerd een Bouw- en Montageverzekering?

De CAR Bouw- en Montageverzekering is ontworpen om een solide dekking te bieden voor de bouw. Deze verzekering dekt materiële schade aan het project, materialen en materieel, veroorzaakt door diverse risico’s zoals brand, diefstal, en natuurgeweld. Geschikt voor zowel hoofdaannemers als onderaannemers, biedt het aanpassingsmogelijkheden voor een breed scala aan projecten.

Bouw en montage verzekering

Terwijl de CAR-verzekering materiële schade aan het project, materialen en materieel dekt, zorgt de Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven voor bescherming tegen claims van derden voor schade veroorzaakt door de bedrijfsactiviteiten. Dit kan variëren van letselschade op de bouwplaats tot schade aan eigendommen van derden.

Een bouw en montageverzekering versterk je de financiële zekerheid van je bedrijf. Je beschermt je onderneming tegen een breed scala aan financiële risico’s die kunnen leiden tot aanzienlijke kosten, waaronder juridische kosten bij claims.

Bedrijven die goed verzekerd zijn, worden vaak gezien als betrouwbaarder en professioneler. Dit kan een positief effect hebben bij het winnen van nieuwe opdrachten of het aangaan van samenwerkingsverbanden.

In het geval van een incident biedt deze verzekeringen de zekerheid dat je snel en effectief kunt handelen. Dit helpt niet alleen bij het minimaliseren van de impact op het getroffen project, maar beschermt ook de reputatie van je bedrijf.

CAR Bouw Montage Verzekering

Voor wie is een Bouw en Montageverzekering?

De Bouw- en Montageverzekering (CAR) is ontworpen voor een divers scala aan professionals in de bouw, zoals installateurs, timmerbedrijven, loodgieters, elektriciens, en algemene bouwbedrijven. Deze verzekering beschermt tegen de specifieke risico’s en uitdagingen waarmee deze vakmensen geconfronteerd kunnen worden, ongeacht de omvang van hun projecten of bedrijfsgrote. Het biedt een solide basis van financiële zekerheid, waardoor jij als ondernemer zich met vertrouwen kan richten op het leveren van kwaliteitswerk.

Waarom kiezen voor Groots Verzekerd?

Bij Groots Verzekerd staat jouw succes centraal. Wij bieden niet alleen verzekeringen; we bouwen relaties op en zorgen voor de bescherming die de basis vormt van elk succesvol bouwproject. Ons proces omvat:

  • Persoonlijke Aanpak: Wij nemen de tijd om jou en je onderneming te begrijpen.

  • Deskundig Advies: Met jarenlange ervaring bieden we advies dat echt aansluit bij jouw behoeften.

  • Flexibele Oplossingen: Onze verzekeringen zijn afgestemd op de unieke eisen van jouw opdrachten.

  • Samenwerking: Samen bepalen wij en geven we vorm aan een passend verzekeringspakket

Advies op maat

Precies Passend Verzekerd voor de bouw

Door onze samenwerking met toonaangevende verzekeringsmaatschappijen zoals a.s.r., Nationale Nederlanden, de Goudse en SureBusiness, bieden we jou als ondernemer toegang tot een breed aanbod aan Bouw- en Montageverzekeringen. Deze partnerschappen stellen ons in staat om op maat gemaakte verzekeringsoplossingen aan te bieden. Elke onderneming en  project heeft zijn eigen unieke risico’s en uitdagingen; daarom werken we nauw samen met deze verzekeraars om ervoor te zorgen dat jouw specifieke behoeften gedekt zijn, zodat je met vertrouwen kunt bouwen aan de toekomst.

Onze partners

ARAG is een partner van Groots Verzekerd
a.s.r. is een partner van Groots Verzekerd
De Goudse Verzekeringen is een partner van Groots Verzekerd
Klaverblad Verzekeringen is een partner van Groots Verzekerd
Nationale Nederlanden is een partner van Groots Verzekerd
Turien & Co Assuradeuren is een partner van Groots Verzekerd
SureBusiness is een partner van Groots Verzekerd