Elke ondernemer weet dat onverwachte gebeurtenissen, zoals brand of waterschade, de bedrijfsvoering ernstig kunnen verstoren. Een bedrijfsschadeverzekering biedt financiële zekerheid door de financiële impact van dergelijke stilstanden te dekken. Dit omvat niet alleen gederfde inkomsten en doorlopende kosten, maar ook extra uitgaven om de schade te beperken.

Wat verzekerd een bedrijfsschade-verzekering?

Een bedrijfsschadeverzekering beschermt de financiële stabiliteit van je bedrijf tegen een onverwachte onderbrekingen, zoals brandschade of waterschade. Deze verzekering dekt niet alleen de directe schade maar focust vooral op de indirecte gevolgen, zoals misgelopen inkomsten en voortdurende vaste lasten, tijdens de herstelperiode. Het biedt een financieel vangnet voor het waarborgen van de bedrijfscontinuïteit. Met deze verzekering kun je je concentreren op herstel en wederopbouw zonder de financiële druk van gederfde winst.

Met een bedrijfsschadeverzekering ben je verzekerd tegen gemiste inkomsten door bedrijfsstilstand.

De juiste dekking hangt af van je bedrijfsactiviteiten, vaste kosten, en potentiële risico’s op onderbreking. Een adviesgesprek kan helpen om je behoeften specifiek in kaart te brengen.

Schades door opzet, slecht onderhoud of bepaalde natuurrampen zijn vaak uitgesloten.

Elke onderneming is uniek; advies op maat zorgt ervoor dat je verzekering aansluit bij jouw behoeften.

Dit proces, bekend als de increase-decrease regeling, biedt je de mogelijkheid om je verzekerde som tot 30% aan te passen op basis van omzetveranderingen. Als je meer omzet draait, en daardoor het risico op hogere financiële verliezen bij bedrijfsstilstand toeneemt, ben je automatisch tot 30% extra gedekt zonder dat je direct meer premie betaalt. Dit zorgt voor een financiële buffer en zekerheid dat je adequaat verzekerd blijft, zelfs als je bedrijf groeit

Bedrijfsschadeverzekering

Voor welke ondernemingen?

Voor ondernemingen waar continuïteit een sleutelrol speelt, zoals winkels, horeca en productiefaciliteiten, is de bedrijfsschadeverzekering van essentieel belang. Deze verzekering zorgt voor financiële bescherming bij onverwachte onderbrekingen in cruciale productieprocessen, waardoor bedrijven die afhankelijk zijn van hun dagelijkse activiteiten hun financiële gezondheid kunnen waarborgen.

Daarnaast adviseren wij:

Bij Groots Verzekerd kiezen we voor een complete aanpak van zakelijke schadeverzekeringen. We erkennen dat een uitgebreide bedrijfsschadeverzekering meer inhoudt dan alleen basisdekking. Het gaat om de volledige bescherming van je bedrijfsvoering. Daarom richten we ons in ons advies niet alleen op de kernverzekeringen, maar ook op het belang van aanvullende polissen. Hiermee garanderen we dat jouw onderneming vanuit alle hoeken beschermd is tegen risico’s.

  • Bedrijfsgebouwenverzekering: Beschermt het fysieke pand van je bedrijf tegen schade door bijvoorbeeld brand, storm of inbraak.

  • Inventaris en Goederenverzekering: Beschermt je bedrijfsmiddelen en voorraad tegen schade of verlies.

  • Cyberverzekering: Biedt bescherming tegen de financiële gevolgen van cyberaanvallen en datalekken.

Advies op maat

Precies Passend Verzekerd voor bedrijfsschade-verzekeringen

Door onze samenwerking met topverzekeraars zoals a.s.r., Nationale Nederlanden, de Goudse, Klaverblad, en SureBusiness, bieden we jou als ondernemer toegang tot een divers aanbod van bedrijfsschadeverzekeringen. Deze partners stellen ons in staat om op maat gemaakte verzekeringsoplossingen te creëren, met de beste voorwaarden specifiek afgestemd op de bescherming van jouw onderneming.

Onze partners

ARAG is een partner van Groots Verzekerd
a.s.r. is een partner van Groots Verzekerd
De Goudse Verzekeringen is een partner van Groots Verzekerd
Klaverblad Verzekeringen is een partner van Groots Verzekerd
Nationale Nederlanden is een partner van Groots Verzekerd
Turien & Co Assuradeuren is een partner van Groots Verzekerd
SureBusiness is een partner van Groots Verzekerd