Een bedrijfspand is een belangrijke stap voor elke ondernemer. Het is niet alleen een investering in de toekomst, maar ook een essentieel onderdeel van je bedrijfsvoering. Schade aan je pand door brand, storm, inbraak, of wateroverlast kan grote gevolgen hebben. Niet alleen financieel, maar ook voor de continuïteit van de onderneming.

Welke schade dekt een bedrijfsgebouwen-verzekering?

Een bedrijfsgebouwenverzekering / zakelijke opstalverzekering dekt schade aan je bedrijfspand of praktijk aan huis. Alles wat ‘vastzit’ in/aan je pand, van muren en daken tot inbouwkeukens en garages, valt onder de dekking.

Bedrijfspand Pastoe

De verzekering dekt schade door o.a. brand, storm, inbraak, en waterschade.

Als eigenaar van een bedrijfspand is een opstalverzekering essentieel. Hoewel niet wettelijk verplicht, eisen de meeste banken deze verzekering voor het verstrekken van een hypotheek. Huur je een bedrijfspand? Dan is de eigenaar van het pand verantwoordelijk voor de opstalverzekering.

Elke onderneming is uniek; advies op maat zorgt ervoor dat je verzekering aansluit bij jouw behoeften.

Schade door vandalisme, milieuschade, natuurrampen, opzet of roekeloosheid.

Met een bedrijfsschadeverzekering ben je verzekerd tegen gemiste inkomsten door bedrijfsstilstand.

Zekerheid voor je bedrijf

Een zakelijke opstal- en bedrijfsgebouwenverzekering beschermt je investering en zorgt ervoor dat je bedrijf blijft draaien, zelfs na onvoorziene schade. Met advies op maat ben je verzekerd van de juiste dekking die past bij jouw specifieke situatie. Zo blijf je zeker van je zaak, wat er ook gebeurt.

Daarnaast adviseren wij:

Bij Groots Verzekerd begrijpen we dat een goede bedrijfsverzekering verder gaat dan alleen het dekken van de basisrisico’s. Naast de standaard bedrijfsgebouwenverzekering is het belangrijk om ook andere aspecten van je onderneming te beschermen. Daarom bieden wij een uitgebreid advies over aanvullende verzekeringen, essentieel voor een volledige bescherming. Hierbij richten we ons op:

  • Milieuschadeverzekering: Deze schade is vaak niet standaard gedekt, waardoor een aparte verzekering noodzakelijk is.

  • Inventaris- en Goederenverzekering: Zorgt ervoor dat de inventaris en voorraad van je bedrijf beschermd zijn tegen schade of verlies door bijvoorbeeld brand of inbraak.

  • Bedrijfsschadeverzekering: Een onmisbare verzekering die het inkomstenverlies dekt wanneer je bedrijfsactiviteiten tijdelijk moeten worden gestaakt vanwege schade aan het pand.

Advies op maat

Precies Passend Verzekerd voor bedrijfspanden

Door onze samenwerking met topverzekeraars zoals a.s.r., Nationale Nederlanden, de Goudse, Klaverblad, en SureBusiness, bieden we jou als ondernemer toegang tot een divers aanbod van Bedrijfsgebouwenverzekeringen. Deze partners stellen ons in staat om op maat gemaakte verzekeringsoplossingen te creëren, met de beste voorwaarden specifiek afgestemd op de bescherming van jouw bedrijfspand.

Onze partners

ARAG is een partner van Groots Verzekerd
a.s.r. is een partner van Groots Verzekerd
De Goudse Verzekeringen is een partner van Groots Verzekerd
Klaverblad Verzekeringen is een partner van Groots Verzekerd
Nationale Nederlanden is een partner van Groots Verzekerd
Turien & Co Assuradeuren is een partner van Groots Verzekerd
SureBusiness is een partner van Groots Verzekerd