Groots Verzekerd is op zoek naar een Adviseur Vermogen / Inkomen. Wij zijn een kleinschalig en gezellig intermediair, al zeggen we het zelf. We staan nooit stil en zijn altijd bezig met ontwikkeling, zelfs na 25 succesvolle jaren. Voor onze waardevolle relaties zijn we op zoek naar een vriendelijk gezicht en vast contactpersoon.

Sta jij bekend als adviseur waar relaties altijd met die ene prangende vraag terecht kunnen? Krijg je energie van het meedenken in bedrijfsprocessen? Bij ons is het takenpakket divers en je eigen verantwoordelijkheid groot. Je krijgt veel vrijheid in het geven van advies en maken van offertes. Daarnaast behoren ook het verwerken van claims en het voeren van adviesgesprekken met relaties tot je takenpakket.

Zoeken wij jou?

 • Je bent minimaal 3 dagen in de week beschikbaar (flexibele werktijden mogelijk)
 • Je beschikt over WFT vermogen / inkomen
 • Je hebt al de nodige ervaring in het vakgebied
 • Je krijgt energie van zelfstandig werken in een klein team
 • Je toont initiatief en gaat graag de verbinding aan
Met een compagnonsverzekering waarborg je de voortzetting van het bedrijf als er onverwacht een compagnon overlijdt.
Met een verzuimverzekering dek je de kosten voor loondoorbetaling.

Wat bieden we jou?

Bij ons kantoor streven we naar maximale flexibiliteit. We begrijpen dat iedereen verschillende verplichtingen en behoeften heeft, dus we bieden een flexibel werkschema aan dat aansluit bij jouw persoonlijke situatie. Of je nu liever parttime of fulltime werkt, wij vinden een balans die bij jou past. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om vanuit huis te werken, zodat je jouw werk en privéleven optimaal kunt combineren.

 • Een bruto salaris tussen €3100,- en €4195,- op basis van 38 uur
 • Korting op verzekeringen
 • Elke dag een gezellige gezamenlijke lunch
 • Reiskostenvergoeding
 • Opleidingen en PE, wij vinden het belangrijk dat jij jezelf blijft uitdagen en doorontwikkelt.
 • Een team dat net zo gepassioneerd is over de verzekeringswereld als jij

Bij Groots Verzekerd komt het antwoord altijd

Al ruim 25 jaar geven wij financieel advies in hypotheken en verzekeringen. Wij maken verzekeringen inzichtelijk. Dit doen we met heldere taal, kennis van de markt én begrip van de persoonlijke situatie van onze relaties. Wij geloven dat passend verzekeren begint bij oprechte interesse.

Zo groeien we als betrouwbare partner mee met de situatie van onze relaties. Wij sturen ze nooit van het kastje naar de muur. Voor ons heel normaal, in de verzekeringswereld vrij bijzonder.

Als ondernemer is je pensioen een belangrijk onderdeel van je financiële toekomst.

Kortom, ons kantoor is niet zomaar een werkplek, het is een warme en ondersteunende groep waarin jouw welzijn en geluk centraal staan. We zijn ervan overtuigd dat een positieve en gezellige werkomgeving de sleutel is tot succes en voldoening in je carrière. Kom bij ons en ervaar de voordelen van werken in een kleinschalig, gezellig en uiterst flexibel kantoor.

Terug naar het overzicht.