Jens Weidenaar
Jens Weidenaar
4 Juni 2024
Na een paar jaar verzekerd te zijn geweest bij Groots was het moment dat ik ze nodig had eindelijk daar! Ik ben beroofd op reis en ben hierbij veel kostbare spullen verloren. Naast snel en goed advies hielpen ze met de alarmcentrale en gaven ze een goede inschatting van de waarde van de gestolen spullen. Het contact verliep supersnel en nadat alles was ingediend stond binnen twee dagen al het geld op m’n rekening. Ik ben zelden zo snel en goed geholpen. Thanks Thomas!
inez vandenbrink
inez vandenbrink
24 April 2024
Groots Verzekerd is een top bedrijf!
Remco van Vliet
Remco van Vliet
24 April 2024
Vriendelijke, hulpvaardige, snelle en professionele afhandeling van de klacht. Ook financiële afronding snel. Je krijgt zelfs een mail met alle info en ook een persoonlijke telefonische bevestiging. Aanbeveling!
Eric Witkamp
Eric Witkamp
19 April 2024
Kwaliteit verloochent zich niet! Voor Verzekeringen en Financiële Producten en Adviezen was van Wiggen en de Groot een begrip. Inmiddels blijkt de nieuwe naam van het kantoor ook die lading te dekken; GROOTS Verzekerd. Zowel bij advies van afsluiten als wel de nazorg en service bij/na schade behandeling. "Zeggen wat je doet en Doen wat je beloofd hebt", staat ook thans nog steeds hoog in het vaandel. Dank jullie wel !
YvoJo Gang-Kaptein
YvoJo Gang-Kaptein
3 April 2024
Vriendelijk en vakkundig vlotte afhandeling
Guus
Guus
1 December 2023
geweldig geholpen door groots verzekerd
Rik Deekens
Rik Deekens
14 September 2023
Goed en eerlijk advies gekregen bij Thomas en team. Alle verzekeringen in één pakket met pakketkorting; fijn en snel geregeld. Bedankt!
bart rouhof
bart rouhof
16 Mei 2023
Ik wil graag mijn waardering uiten voor Thomas en zijn team. Verzekeringen zijn misschien niet het meest opwindende onderwerp, maar deze professionals hebben bewezen dat ze altijd voor je klaarstaan en je op een uitstekende manier ondersteunen. Een van de beste eigenschappen van Thomas en zijn team is hun attentheid. Ze begrijpen dat het bijhouden van verzekeringen en polissen voor de meeste mensen geen dagelijkse prioriteit is. Toch zorgen ze ervoor dat je nooit belangrijke deadlines mist. Ze herinneren je op tijd aan het vernieuwen van je verzekeringen en staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Deze persoonlijke aandacht en toewijding stellen je gerust, wetende dat je verzekeringen altijd up-to-date zijn. Wat ik vooral waardeer, is de proactieve benadering van Thomas. Ze nemen niet alleen een afwachtende houding aan en wachten tot je contact met hen opneemt. In plaats daarvan zitten ze er bovenop en nemen ze het initiatief om je te bellen wanneer dat nodig is. Ze houden je op de hoogte van eventuele wijzigingen in je verzekeringen of beleid en zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd bent. Dit proactieve karakter is een grote plus, omdat het laat zien dat ze echt om hun klanten geven. Kortom, zei zijn altijd bereid om je te ondersteunen, herinneren je aan belangrijke zaken en zitten er bovenop om ervoor te zorgen dat je goed beschermd bent. Met hun attentheid, proactieve benadering en uitstekende service leveren ze een waardevolle bijdrage aan het garanderen van jouw gemoedsrust. Ik beveel van hun ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare en deskundige verzekeringsprofessionals.
Annewil Nieuwenhuizen
Annewil Nieuwenhuizen
10 Mei 2023
Een fijn kantoor, waar ze goed advies geven en ondersteuning bieden. Het contact is meer dan vriendelijk en geven je persoonlijke aandacht.
X X
X X
8 Mei 2023
Dit assurantiekantoor is wel meer dan 5 sterren waard, door de geweldige mensen die er werken.... Één telefoontje is genoeg en de waterschade in huis en ook diefstal van mijn fiets waren binnen no-time geregeld. Alle verzekeringen in één pakket met pakketkorting. Af en toe een update met eventueel een aanpassing....makkelijk en geen kopzorgen. Al enkele decennia klant....komen er nog wel een paar bij.