Guus
Guus
1 December 2023
geweldig geholpen door groots verzekerd
Rik Deekens
Rik Deekens
14 September 2023
Goed en eerlijk advies gekregen bij Thomas en team. Alle verzekeringen in één pakket met pakketkorting; fijn en snel geregeld. Bedankt!
bart rouhof
bart rouhof
16 Mei 2023
Ik wil graag mijn waardering uiten voor Thomas en zijn team. Verzekeringen zijn misschien niet het meest opwindende onderwerp, maar deze professionals hebben bewezen dat ze altijd voor je klaarstaan en je op een uitstekende manier ondersteunen. Een van de beste eigenschappen van Thomas en zijn team is hun attentheid. Ze begrijpen dat het bijhouden van verzekeringen en polissen voor de meeste mensen geen dagelijkse prioriteit is. Toch zorgen ze ervoor dat je nooit belangrijke deadlines mist. Ze herinneren je op tijd aan het vernieuwen van je verzekeringen en staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Deze persoonlijke aandacht en toewijding stellen je gerust, wetende dat je verzekeringen altijd up-to-date zijn. Wat ik vooral waardeer, is de proactieve benadering van Thomas. Ze nemen niet alleen een afwachtende houding aan en wachten tot je contact met hen opneemt. In plaats daarvan zitten ze er bovenop en nemen ze het initiatief om je te bellen wanneer dat nodig is. Ze houden je op de hoogte van eventuele wijzigingen in je verzekeringen of beleid en zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd bent. Dit proactieve karakter is een grote plus, omdat het laat zien dat ze echt om hun klanten geven. Kortom, zei zijn altijd bereid om je te ondersteunen, herinneren je aan belangrijke zaken en zitten er bovenop om ervoor te zorgen dat je goed beschermd bent. Met hun attentheid, proactieve benadering en uitstekende service leveren ze een waardevolle bijdrage aan het garanderen van jouw gemoedsrust. Ik beveel van hun ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare en deskundige verzekeringsprofessionals.
Annewil Nieuwenhuizen
Annewil Nieuwenhuizen
10 Mei 2023
Een fijn kantoor, waar ze goed advies geven en ondersteuning bieden. Het contact is meer dan vriendelijk en geven je persoonlijke aandacht.
X X
X X
8 Mei 2023
Dit assurantiekantoor is wel meer dan 5 sterren waard, door de geweldige mensen die er werken.... Één telefoontje is genoeg en de waterschade in huis en ook diefstal van mijn fiets waren binnen no-time geregeld. Alle verzekeringen in één pakket met pakketkorting. Af en toe een update met eventueel een aanpassing....makkelijk en geen kopzorgen. Al enkele decennia klant....komen er nog wel een paar bij.
Tinka Hoving
Tinka Hoving
8 Mei 2023
Hele fijne communicatie. Goed bereikbaar en goede service! Echt een aanrader Gr Tinka Hoving
Sofie Hoving
Sofie Hoving
8 Mei 2023
Na een gesprek met Thomas kwam ik erachter dat onze verzekeringen, die wij bij verschillende partijen hadden afgesloten, voordeliger af te sluiten waren via hen. Ontzettend goed geholpen; er wordt met je meegedacht en tijdens het gesprek is er een fijne, informele sfeer. Met vragen kan ik altijd bij hen terecht en er wordt snel gereageerd. Zeker een aanrader wanneer je alles goed geregeld wilt hebben!
Patrick Wesselo
Patrick Wesselo
1 Mei 2023
Een heel fijn en kundig kantoor. Er werd goed met mij meegedacht en gezocht naar de juiste verzekeringen voor een scherpe prijs!