Mogen we je voorstellen aan team Groots?

20 June 2023

Het team van Groots Verzekerd

Yvonne is al 28 jaar een vertrouwde stem voor al onze gewaardeerde relaties

Ontmoet Yvonne, een waardevolle schakel in Groots Verzekerd met meer dan 28 jaar ervaring, die haar passie voor het werk dagelijks laat zien.

Yvonne Corsten, verzekeringsspecialist en eigenaar Groots Verzekerd

Met een indrukwekkende staat van dienst van 28 jaar bij ons bedrijf, vormt Yvonne dé ruggengraat van onze organisatie. Ze is niet alleen eigenaresse van Groots Verzekerd, maar ook een vertrouwde stem voor al onze gewaardeerde relaties. Met haar vastberadenheid en passie ben je altijd in goede handen bij Yvonne.

En dan heb je nog haar geduld, empathie en vermogen om complexe financiële kwesties eenvoudig uit te leggen. Niet alleen fijn voor onze relaties, maar ook voor ons team een grote inspiratie. Yvonne staat altijd voor je klaar en komt altijd met een antwoord. Of het nu gaat om het vinden van de juiste verzekering, het begeleiden van claims, hypothecair advies of gewoonweg luisteren naar de zorgen van klanten.

Yvonne laat zien wat échte klantgerichtheid is. Ze geniet niet alleen van haar werk, maar ook van de schoonheid van de natuur. Het liefst trekt ze erop uit voor een lange wandeling, bijvoorbeeld op het Pieterpad. Ze haalt geluk uit de kleine dingen in het leven. Van uitgebreid uiteten gaan tot een goed glas wijn.

Heb je een vraag aan Yvonne? Je raadt het al, ze staat voor je klaar!

Thomas is altijd duidelijk en behulpzaam.

We stellen voor, Thomas de Groot. Mede eigenaar van Groots Verzekerd de drijvende kracht die ons bedrijf heeft getransformeerd naar Groots Verzekerd en ons klaar heeft gestoomd voor de toekomst.

Thomas de Groot, verzekeringsspecialist en eigenaar Groots Verzekerd

Waardevolle mede-eigenaar van Groots Verzekerd die al 3+ jaar met toewijding aan ons bedrijf verbonden is. Met een carrièreswitch vanuit de skiwereld en een oorsprong in de hospitality, brengt Thomas een unieke combinatie van ervaring en vaardigheden met zich mee. Zijn ruime ervaring in het omgaan met mensen maakt hem een uitstekende gesprekspartner en een gewaardeerde relatiebeheerder.

Thomas is vaak op pad en brengt veel tijd door buiten de deur, waarbij hij onze klanten persoonlijk bezoekt. Of het nu gaat om inspecties, het herzien van verzekeringen of gewoon voor een praatje, Thomas is altijd duidelijk en behulpzaam. Hij haalt voldoening uit het helpen van onze klanten en streeft ernaar om altijd een positieve impact te hebben op onze relaties.

Naast zijn werkzaamheden leidt Thomas een actief leven en geniet hij van zijn gezin en vrienden. Hij heeft een passie voor motorrijden, wielrennen en kickboksen en natuurlijk voor wintersport.

Een keer kennis maken met Thomas? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Sabrina neemt altijd de tijd en biedt altijd de beste oplossingen.

Maak kennis met Sabrina, een gedreven collega die ook toevallig een familielid is, wat zorgt voor een vertrouwde dynamiek in onze werkomgeving.

Sabrina, adviseur verzekeringen bij Groots Verzekerd

Na jarenlange ervaring als verpleegkundige in de ouderenzorg, kwam Sabrina onze vacature tegen. Met haar succesvolle switch uit de zorgsector is Sabrina inmiddels al een jaar werkzaam bij Groots Verzekerd. Sabrina heeft zich razendsnel omgeschoold tot een uiterst bekwame verzekeringsprofessional. Haar achtergrond in de zorgbranche komt hierbij goed van pas en past perfect binnen Groots Verzekerd.

Sabrina is een expert in haar vakgebied en weet onze klanten op een vakkundige wijze te ontzorgen. Ze neemt altijd de tijd en biedt hen altijd de beste oplossingen. Haar betrokkenheid en zorgzaamheid zorgen ervoor dat onze relaties zich gehoord en begrepen voelen.

Buiten Sabrina haar werkzaamheden heeft zij nog andere passies. Sabrina is een trotse moeder van twee kinderen en samen met haar vriendin genieten ze van hun gezin met in totaal vier kids. Sabrina koestert de tijd met haar gezin en waardeert het buitenleven. In haar vrije tijd heeft ze een grote passie voor haar paard Vito. Bovendien vind ze het heerlijk om te ontspannen op een terras met een goed glas zoete witte wijn.

Sabrina kan je bereiken van dinsdag t/m vrijdag.

Lees nog een stukje verder

Hoe ben jij verzekerd?

Laten we samen naar je situatie kijken, dat scheelt geld en onnodig risico!