Samen Groots: Piccola Italia & Groots Verzekerd

12 March 2024

Salvatore

In de reeks ‘Samen Groots’ belichten we onze samenwerkingen met zakelijke partners. Deze eerste editie focust op Pizzeria Piccola Italia. Eigenaar Salvatore deelt hoe hij de samenwerking met Groots Verzekerd ervaart.

Partnerschap Gevoed door Vertrouwen en Traditie

Midden in het hart van IJsselstein, omhuld door de historische charme van een monumentaal pand, biedt Piccola Italia een authentieke Italiaanse eetervaring. Met genoeg ruimte voor ongeveer 80 gasten en een serreruimte voor extra capaciteit, staat Piccola Italia klaar voor elke gelegenheid, van een traditionele maaltijd tot speciale vieringen.

Opgericht in 1983 als een kleine afhaal- en bezorgpizzeria door de vader Giuseppe van Salvatore, heeft Piccola Italia zich ontwikkeld met dezelfde passie en toewijding die aan de basis stond van hun succes.

Piccola Italia

De rol van Groots Verzekerd:

Bij Groots Verzekerd waarderen we deze passie en toewijding. Onze samenwerking met Piccola Italia symboliseert meer dan een zakelijke relatie; het is een verbintenis van gedeelde waarden. Salvatore noemt Groots Verzekerd zijn “back-up” – een fundament van steun en vertrouwen.

“Groots Verzekerd beschouw ik als mijn back-up. Ze staan altijd klaar met persoonlijke aandacht en directe communicatie, precies hoe wij ook ondernemen,” legt Salvatore uit. Deze woorden benadrukken de kern van onze relatie.

Een Gedeelde Visie op Ondernemerschap

Wat onze samenwerking uniek maakt, is onze overeenkomstige visie op het ondernemerschap: het belang van een persoonlijke aanpak en directe communicatie. Bij Groots Verzekerd is niemand een nummer. Deze benadering is in harmonie met hoe Piccola Italia wordt geleid; met zorg voor elk detail en elke gast, als ware het familie. Aldus Salvatore Piccola Italia

Lees nog een stukje verder

Hoe ben jij verzekerd?

Laten we samen naar je situatie kijken, dat scheelt geld en onnodig risico!