Hoe Bart Rouhof van Fysio Moov onze dienstverlening ervaart

28 June 2023

Bart Rouhof, Fysio Moov in Houten

Altijd klaarstaan

“Ik wil graag mijn waardering uiten voor Groots Verzekerd. Verzekeringen zijn misschien niet het meest opwindende onderwerp, maar dit team van professionals heeft bewezen dat ze altijd voor je klaarstaan en je op een uitstekende manier ondersteunen.”

Persoonlijke aandacht en toewijding

“Een van de beste eigenschappen van Groots Verzekerd en het team is hun attentheid. Ze begrijpen dat het bijhouden van verzekeringen en polissen voor de meeste mensen geen dagelijkse prioriteit is. Toch zorgen ze ervoor dat je nooit belangrijke deadlines mist. Ze herinneren je op tijd aan het vernieuwen van je verzekeringen en staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Deze persoonlijke aandacht en toewijding stellen je gerust, wetende dat je verzekeringen altijd up-to-date zijn.”

Bart en Thomas aan het werk

De proactieve benadering

“Wat ik vooral waardeer, is de proactieve benadering van Groots Verzekerd. Ze nemen niet alleen een afwachtende houding aan en wachten tot je contact met hen opneemt. In plaats daarvan zitten ze er bovenop en nemen ze het initiatief om je te bellen wanneer dat nodig is. Ze houden je op de hoogte van eventuele wijzigingen in je verzekeringen of beleid en zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd bent. Deze proactieve aanpak is een grote plus, omdat het laat zien dat ze echt om hun klanten geven.”

Betrouwbare en deskundige professionals

“Kortom, Groots Verzekerd is altijd bereid om je te ondersteunen, herinneren je aan belangrijke zaken en zitten er bovenop om ervoor te zorgen dat je goed beschermd bent. Met hun attentheid, proactieve benadering en uitstekende service leveren ze een waardevolle bijdrage aan het garanderen van jouw gemoedsrust. Ik beveel Groots Verzekerd ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare en deskundige verzekeringsprofessionals.”

Aldus Bart Rouhof van Fysio Moov in Houten

Lees nog een stukje verder

Hoe ben jij verzekerd?

Laten we samen naar je situatie kijken, dat scheelt geld en onnodig risico!